Hem

Tarvitsemme akuutisti lastensuojelun ammattilaisia Ukrainasta saapuvien turvaksi!

Julkaistu: 2022-04-08

Ukrainan sodan myötä myös Suomeen tulee lapsia ja nuoria, joilla ei ole huoltajia, ja jotka tarvitsevat pikaisesti huolta ja turvaa. Ollakseen valmiina auttamaan, Humana suunnittelee perustavansa Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueelle lastensuojelukoteja ukrainalaisille lapsille. Tavoitteena on aluksi turvata hädässä olevien lasten perustarpeita ja järjestää heille koti, jossa olisi turvallisia aikuisia, turvaa, lämpöä, hoitoa ja hoivaa. Järjestämme lapsille yksilöllisesti myös kaiken sen avun, jota he nyt tarvitsevat mm. sairaudenhoitoa, psykiatrista hoitoa ja kriisiapua.

Kaipaamme ripeästi tätä varten työntekijöitä, joilla on aito halu auttaa hädässä olevia lapsia. Työ olisi kolmivuorotyötä, kokoaikaista ja alkaisi nopealla aikataululla.

Jos olet sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, empaattinen, omaat hyvää paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja, niin olethan yhteydessä

Kerromme mielellämme lisää.


If you speak Ukrainian and English, live in the region of Tampere or Turku and are interested in working with important child welfare, please contact me. Thank you!


Ystävällisin terveisin,
Camilla

camilla.bergman-karpijoki@humana.fi 

Camilla Bergman-Kärpijoki | Lastensuojelupalveluiden aluejohtaja

Varsinais-Suomi, Pirkanmaa ja Satakunta
camilla.bergman-karpijoki@humana.fi
puh. 040-523977