Hem

Debora Lapsiperhepalvelut Oy osaksi Humanaa

Julkaistu: 2022-06-02

Humana on ostanut Debora Lapsiperhepalvelut Oy:n koko osakekannan. Debora Lapsiperhepalvelut Oy liittyy Humanan yli 3000 sosiaalialan ammattilaisen kokonaisuuteen, jossa on 130 asumis- ja laitosyksikköä sekä toimipistettä.

Debora Lapsiperhepalvelut Oy on valtakunnallinen palveluyritys, joka tarjoaa sosiaalihuoltolain, lastensuojelulain ja kotoutumislain mukaisia palveluja kotiin ja arkiympäristöön lapsiperheille 12 paikkakunnalla noin 300 asiakkaalle. Debora Lapsiperhepalvelut vahvistaa Humanan valtakunnallista avopalvelujen tarjontaa.

Debora Lapsiperhepalvelut Oy:n toiminta jatkuu osana Humanan konsernia 1.6.2022 alkaen.

– Lapsiperheille suunnatuilla ennaltaehkäisevillä avopalveluilla on kasvava kysyntä. Humana haluaa tarjota laadukkaita avopalveluja valtakunnallisesti, kattavasti ja saavutettavasti. Tämän kaupan myötä pystymme vastaamaan kysyntään aina vain paremmin, Humanan avopalveluiden toimialajohtaja Kimmo Säikkä sanoo.

– Olemme tehneet kovasti töitä laadun sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden kanssa erityisesti viimeisen vuoden aikana. Nyt on hyvä hetki päästä vahvan ja hyvästä laadusta tunnetun palveluntuottajan kanssa jatkamaan kehitystä ja kasvua, Debora Lapsiperhepalveluiden liiketoimintajohtaja Terhi Matilainen sanoo.

Kimmo Säikkä korostaa, että Debora Lapsiperhepalveluiden toiminta sopii yhteen Humanan arvojen – sitoutuminen, vastuullisuus, kohtaaminen ja ilo – kanssa.

– Jatkossa työskentelemme kaikki kohti yhteistä visiotamme ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään”, Säikkä lisää.  

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoivapalveluja tarjoava yritys, jolla on yli 20-vuotinen historia. Suomessa Humana tarjoaa lastensuojelun laitospalveluja, avopalveluita sekä asumisen palveluita laajasti erilaisille asiakasryhmille. Yhtiön liikevaihto Suomessa on noin 130 miljoonaa euroa (2021).

Pohjoismaissa Humanassa työskentelee yhteensä noin 16 000 sosiaalialan ammattilaista. Humanalla on kaikkiaan noin 9 000 asiakasta ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 780 miljoonaa euroa. Humana on listattu Tukholman pörssiin.