Hem

Henkilöstöjohtaja Nina Leppäkangas: ”Haluan saada ihmiset kokemaan onnistumisen iloa.”

Julkaistu: 2023-01-13

Humanan uusi Suomen henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen Nina Leppäkangas toteaa, että HR:n tulee olla liiketoiminnan rinnallakulkija. Hän haluaa työskennellä suoraviivaisesti sen eteen, että työntekijät voisivat kokea työn imua ja onnistumisia.

– Työssä vietetään iso osa elämästä, joten on tärkeää, että työssä viihtyy ja saa käyttää omaa osaamistaan, eläkevakuutusyhtiö Ilmariselta Humanaan tullut Leppäkangas sanoo.

Leppäkankaalla on vankka kokemus sekä liiketoiminnan että HR:n johtotehtävistä usealta eri toimialalta. 

– Olen huomannut, että ei ole väliä, myykö yritys kahvia, kännyköitä vai hoivapalveluita – haasteet ja niiden ratkaisut ovat hyvin samanlaisia. Ihmiset ovat ne, jotka tekevät työelämän.

Sosiaalialaan Leppäkangas on päässyt tutustumaan Rinnekodissa ja Helsingin Diakonissalaitoksella. Lisäksi Ilmarisella Humana oli yksi hänen asiakkaistaan. Nina Leppäkangas kokee, että sosiaalialan työnantajan tulisi ennen kaikkea varmistaa, että ammattilaiset pääsevät työssään keskittymään ydintehtäviinsä: 

– Meidän tavoitteemme Humanan keskitetyissä palveluissa on mahdollistaa asiakkaiden kanssa työtä tekevien onnistuminen työssään: se, että me Humanassa todella tarjoamme asiakkaillemme sitä palvelua, mitä olemme luvanneet.

Nina Leppäkangas aloitti työskentelyn Humanassa 2.1.2023.

Nina Leppäkangas henkilöstöjohtaja.jpg