Hem

Humana kehottaa välttämään vierailuja: asukkaidemme turvallisuus on meille tärkeää

Julkaistu: 2020-04-23

Myös koronavirusepidemian aikana Humana haluaa turvata laadukkaan ja turvallisen huolenpidon yksiköidensä asukkaille, ja siksi kehotamme olemaan vierailematta kodeissamme nyt. Vierailun sijaan läheisen kanssa voi pitää yhteyttä esimerkiksi puhelimitse. Yksiköidemme henkilöstö auttaa mielellään käytännön järjestelyissä, jotta yhteydenpito on mahdollista ilman vierailua.

Pyrimme näin ehkäisemään koronaviruksen leviämisen yksiköihimme. Koronavirus on erityisen vaarallinen riskiryhmiin kuuluville, kuten ikäihmisille ja pitkäaikaissairauksia sairastaville. Haluamme suojella omalla toiminnallamme erityisesti tätä virusinfektion edessä haurainta väestöryhmää.

Rajauksella halutaan turvata myös oman henkilöstömme terveyttä. Vastuullisena palveluntuottajana pyrimme turvaamaan sosiaali- ja hoitotyön ammattilaistemme työkykyä, jotta palvelut jatkuvat yhtä laadukkaina kuin aiemminkin.

Mikäli läheisesi on saattohoidossa, vierailusi voidaan tehdä mahdolliseksi erityisjärjestelyin. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä yksikön henkilöstöön. Vastaamme mielellämme myös muihin kysymyksiin.

Pyyntömme välttää vierailuja yksiköissämme on voimassa toistaiseksi. Seuraamme jatkuvasti viranomaislähteiden koronavirustilanteeseen liittyvää tiedotusta ja ohjeistusta. Toivomme asukkaidemme läheisiltä ymmärrystä.