1. Humana Suomessa
  2. Työnhakijalle

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia sosiaalialan ammattilaisille ja alaa opiskeleville

Ura.humana.fi-sivustolle on koottu kaikki avoimet työpaikkamme sekä tietoa eduista ja uramahdollisuuksista. Tältä sivulta löydät pikalinkit osioihin, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Tervetuloa hyvinvaikuttajaksi!

Hero

Ajankohtaista

Kausityöt

Kesäsijaisuudet tarjoavat arvokasta työkokemusta sosiaalialan osaajille ja alaa opiskeleville. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä ympäri Suomen. Sijaisuudet voivat poikia jopa vakituisen työsuhteen.

Verkostoidu

Mikäli et löydä etsimääsi työpaikkaa, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen verkostoidu-toiminnon kautta. Saat tiedon sinua kiinnostavista työpaikoistamme ensimmäisten joukossa.

Ura Humanassa

Miksi hyvinvaikuttajaksi Humanaan?

Uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan. Hyvinvaikuttamisella tarkoitamme niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä työ- ja vapaa-ajan tasapainoa. Panostamme hyvään esihenkilötyöhön ja johtamiseen sekä henkilöstömme kehittymiseen ja kouluttamiseen.

Lue lisää

Jokaisella on oikeus hyvään työelämään

Humanassa jokainen työntekijä on hyvinvaikuttaja. Meillä jokaisen ääntä kuullaan ja erilaisia persoonia arvostetaan. Tule tekemään merkityksellistä työtä, johon voit vaikuttaa ja tulokset näet joka päivä.