Hem

Mieletön tulevaisuus tulee Ouluun 12.10. – tule sinäkin, paikan päälle tai striimiin

Julkaistu: 2023-09-01

Humanan Mieletön tulevaisuus -tapahtumasarja avaa näkökulmia suomalaisen nuorison elämänpolkuihin. Tapahtumissa kutsumme yhteen ratkaisun osat eri puolilta sosiaalialaa ja jaamme raikkaita näkökulmia nuorten ansaitseman tulevaisuuden turvaamiseksi. Tapahtumat ovat maksuttomia ja niitä voi seurata myös verkossa.

Seuraavan kerran kokoonnumme Mielettömän tulevaisuuden äärelle Oulussa 12.10. Tapahtumaan voi nyt ilmoittautua – joko paikan päälle tai striimiin. 

Oulussa teemanamme on yhteisöllisyys ja erityisenä fokusalueena syksyisin aina ajankohtainen koulumaailma. 

– Osallistujille on luvassa ajatuksia avaava kokonaisuus, kannustaa Humanan viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Tiia Soininen. 

– Tilaisuutemme avaa Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen, joka kertoo yhteisöllisyyden rakentamisesta. Nuorisotutkimusverkoston vastaava tutkija Tomi Kiilakoski valottaa sitä, mitä tutkimus kertoo yhteisöllisyyden tarpeesta. Ylikonstaapeli Merja Rasinkangas vie meidät lopuksi koulumaailman konkreettisten haasteiden äärelle, Soininen täsmentää. 

Ensimmäinen Mieletön tulevaisuus -tapahtuma järjestettiin helmikuussa Helsingissä ja toinen keväämmällä Jyväskylässä. Niistä tuttuun tapaan Oulun tilaisuuden päättää keskustelu, jossa pohditaan, miten kohdata nuori yksilöllisine elämäntilanteineen ja haasteineen. 

Tutustu Oulun Mielettömän tulevaisuuden tarkempaan aikatauluun ja ilmoittaudu mukaan!