1. Olet tässä: Fysioterapiapalvelut, Oulu

Fysioterapiapalvelut, Lipporanta, Oulu

Takaisin sivulle muut palvelumme

Tarjoamme fysioterapiapalvelua asiakkaan kotiin Lipporannan alueella Oulun Tuirassa.

Ota yhteyttä

Talvikki Ranta-Ylitalo Palveluvastaava 040 482 9644

Fysioterapia

Fysioterapialla edistetään toimintakykyä kokonaisvaltaisesti eli fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn kautta. Tavoitteina voi olla esimerkiksi lihasvoiman lisääntyminen, kipujen väheneminen tai vaikka arkiaskareiden tekemisen helpottuminen. Joskus tavoitteena voi olla myös tasapainon kehittyminen, lihaskireyksien helpottaminen tai sosiaalisen jaksamisen lisääntyminen fyysisen kunnon edistymisen myötä. Kipujen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn voi myös saada apuja fysioterapiasta. Fysioterapialla voidaan siis vaikuttaa hyvin moneen elämän laatua, turvallisuutta ja mielekkyyttä lisäävään tekijään.

Fysioterapiassa käytettäviä toimintakyvyn edistämisen keinoja ovat muun muassa lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu, manuaalinen terapia, hieronta sekä passiivinen liikeharjoittelu. Meille voit tulla asiakkaaksi Kelan lähetteellä tai ilman lähetettä ja tarvittaessa autamme myös apuvälineiden hankintaprosessissa. Fysioterapiapalvelua tuotetaan tällä hetkellä asiakkaan kotiin ja toiminta-alueena on pääsääntöisesti Lipporannan alue Tuirassa.

Soita tai laita viestiä rohkeasti, niin sovitaan käynti kotonasi ja aletaan yhdessä edistämään toimintakykyäsi ja elämänlaatuasi.

Voit ladata esitteemme tästä.