Hem
Yhteystiedot
Takaisin sivulle Muut palvelumme

Tarjoamme fysioterapia- ja hierontapalvelua asiakkaan kotiin Lipporannan alueella Oulun Tuirassa.

Ota yhteyttä

Pirita Määttä Yksikön päällikkö 040 621 5293

Fysioterapeutti
040 612 8061

Fysioterapia

Fysioterapialla edistetään toimintakykyä kokonaisvaltaisesti eli fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn kautta. Tavoitteina voi olla esimerkiksi lihasvoiman lisääntyminen, kipujen väheneminen tai vaikka arkiaskareiden tekemisen helpottuminen. Joskus tavoitteena voi olla myös tasapainon kehittyminen, lihaskireyksien helpottaminen tai sosiaalisen jaksamisen lisääntyminen fyysisen kunnon edistymisen myötä. Kipujen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn voi myös saada apuja fysioterapiasta. Fysioterapialla voidaan siis vaikuttaa hyvin moneen elämän laatua, turvallisuutta ja mielekkyyttä lisäävään tekijään.

Fysioterapiassa käytettäviä toimintakyvyn edistämisen keinoja ovat muun muassa lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu, manuaalinen terapia, hieronta sekä passiivinen liikeharjoittelu. Meille voit tulla asiakkaaksi Kelan lähetteellä tai ilman lähetettä ja tarvittaessa autamme myös apuvälineiden hankintaprosessissa. Fysioterapiapalvelua tuotetaan tällä hetkellä asiakkaan kotiin ja toiminta-alueena on pääsääntöisesti Lipporannan alue Tuirassa.

Soita tai laita viestiä rohkeasti, niin sovitaan käynti kotonasi ja aletaan yhdessä edistämään toimintakykyäsi ja elämänlaatuasi.

Varaa aika fysioterapiaan

Hieronta

Kiristävätkö lihakset liikkuessasi tai onko sinulla ollut esimerkiksi pääkipua? Kaipaatko täydellistä rentoutumisen tunnetta arjen keskellä?

Hierontamme avulla saat apua moniin eri tilanteisiin. Toteutamme hieronnan sinun toiveidesi pohjalta hyödyntäen samalla ammattitaitoamme kehon kuuntelussa ja tutkimisessa. Hieronnan avulla lihasten kireys helpottuu, aineenvaihdunta kehossa vilkastuu ja kokonaisvaltainen rentous lisääntyy.

Ota pieni irtiotto arkeen ja varaa aika hierontaan.