Hem

Ota yhteyttä

Jarmo Lahtela Toiminnanjohtaja, Nuorisokoti Valokki, Lastensuojeluyksikkö Leppälintu 044 750 7221
Sanna Hanhikoski Yksikönjohtaja, Valokki 1 050 911 4290
Mira Kangasluoma Yksikönjohtaja, Valokki 2 044 750 7231
Jaakko Ilin Yksikönjohtaja, Valokki 3 044 750 7230
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Nuorisokoti Valokki

Nuorisokoti Valokki tarjoaa laajan lastensuojelupalveluiden palvelukokonaisuuden lastensuojelun vaativimpiinkin tilanteisiin.

Nuorisokoti Valokin henkilökunnan koulutuspohja antaa mahdollisuuden nähdä lapsen ja nuoren asioita eri näkökulmista. Näin myös jokaisen kasvua ja kehitystä voidaan tukea monipuolisesti ja yksilöllisesti. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Henkilökunnallamme on neuropsykiatrista osaamista, joten pystymme vastaamaan neuropsykiatristen lasten pulmiin.

Valokissa toimii Kurikan sivistystoimen alainen koulu, jossa toteutetaan vuosiluokkiin sitomatonta opetusta. Reagoimme asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Päivystyspuhelimeen vastataan 24/7. Olemme valmiita toimimaan nopeasti ja joustavasti nuorten parhaaksi.

Toiminta

Toimintamme perustuu lapsilähtöiseen arkeen. Jokainen nuori huomioidaan yksilönä ja omana itsenään. Arjen hallinnan haasteisiin vastataan mm. omaohjaajuudella, säännöllisellä päiväohjelmalla, harrastustoiminnan tukemisella sekä hyvinvoivalla kasvatusyhteisöllä. Palvelu rakentuu yksilöllisesti asiakassuunnitelmien tavoitteiden mukaisesti. Valokissa vastataan erityisiin haasteisiin ja tavoitteellinen työskentely mitoitetaan aina tarpeen mukaan.

Nuorten vaikeimmatkaan haasteet eivät saa meitä luovuttamaan

Postiosoite ja päivytysnumero

  • Päivystys 24/7

    044 750 7225

  • Nuorisokoti Valokki

    Mäntylammintie 6
    61600 Jalasjärvi

    Kartta