Hem

Ota yhteyttä

Vilma Hemminki Yksikönjohtaja 050 472 9095
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Matiimi

Matiimi koostuu kahdesta lastensuojeluyksiköstä: Lastenkoti Kissanmintusta sekä Nikkarinharjusta.

Kissanminttu sijaitsee Lempäälässä, rauhallisella omakotialueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yksikön läheisyydestä löytyvät sekä peruskoulut, että laaja tarjonta toisen asteen oppilaitoksia. Lempäälä lähialueineen tarjoaa monipuoliset harrastemahdollisuudet.

Lastensuojeluyksikkö Nikkarinharju sijaitsee rauhallisella alueella Kangasalan Harjunsalossa noin 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Nikkarinharjun läheisyydestä löytyvät koulut, palvelut sekä luontoa.

 

Toiminta

Lastenkoti Kissanminttu on tarkoitettu sosiaalisesti ja/tai psyykkisesti oirehtiville 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kissanmintussa painotetaan arjenhallintaa, koulunkäynnin tärkeyttä ja rajat asettavaa aikuisuutta. 

Nikkarinharju koostuu kahdesta 7-paikkaisesta erityistason yksiköstä, Oksa 1:stä ja Oksa 2:sta. Molemmat yksiköt ovat tarkoitettu 7–17-vuotiaille lapsille, joilla on psykiatrista oireilua, traumataustaa tai vaikea-asteista nepsy-oireilua. Nikkarinharjun toiminnassa korostuu lasta kunnioittava ja arvostava asenne. Hoidon ja kuntoutuksen viitekehys on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ja omaohjaajatyöskentelyllä on arjessa merkittävä rooli. 

Postiosoite

  • Matiimi

    Kellotie 3
    37560 Lempäälä

    Kartta