Hem
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Camilla Bergman-Kärpijoki Aluejohtaja: Pirkanmaa, Satakunta 040 523 9771
Suvi Tähkäaho Toiminnanjohtaja, Ryhmäkoti Raide, Luotsimaja Aatula 040 185 2599

Ryhmäkoti Raide

Ryhmäkoti Raide on kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Raide koostuu kahdesta lastensuojeuyksiköstä, joista Raide 1 tarjoaa lastensuojelun peruslaitospalveluita ja Raide 2 erityislaitospalveluita. Tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin, huolenpitoa, riittävästi lepoa ja hyvää kotiruokaa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen. Kaikki työntekijämme ovat kasvatusalan ammattilaisia.

 

Toiminta

Sijaintimme on loistava. Nopeat auto- ja junayhteydet pitävät meidät helposti saatavilla, mutta kuitenkin olemme rauhallisella paikalla lähellä Akaan palveluja. Harrastusmahdollisuudet ympäristössämme ovat monipuoliset.

Lapset ja nuoret voivat tutustua itseensä ja juuriinsa. Me tarjoamme heille mahdollisuuden vahvistaa suhdettaan biologisiin vanhempiinsa ja sosiaalisiin verkostoihinsa. Työvälineenä käytämme oman henkilökuntamme kehittämää mallia menneisyysmatkailusta sekä Umbrella-menetelmää. Arjen työvälineenämme toimii ratkaisukeskeisyys.

Postiosoite ja päivystysnumero