Hem

Ota yhteyttä

Suvi Tähkäaho Yksikönjohtaja, Ryhmäkoti Raide 040 185 2599
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Ryhmäkoti Raide

Ryhmäkoti Raide on kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Raide koostuu kahdesta lastensuojeluyksiköstä, joista Raide 1 tarjoaa lastensuojelun peruslaitospalveluita ja Raide 2 erityislaitospalveluita. Tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin, huolenpitoa, riittävästi lepoa ja hyvää kotiruokaa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen. Kaikki työntekijämme ovat kasvatusalan ammattilaisia.

 

Toiminta

Sijaintimme on loistava. Nopeat auto- ja junayhteydet pitävät meidät helposti saatavilla, mutta kuitenkin olemme rauhallisella paikalla lähellä Akaan palveluja. Harrastusmahdollisuudet ympäristössämme ovat monipuoliset.

Lapset ja nuoret voivat tutustua itseensä ja juuriinsa. Me tarjoamme heille mahdollisuuden vahvistaa suhdettaan biologisiin vanhempiinsa ja sosiaalisiin verkostoihinsa. Hoidon ja kuntoutuksen viitekehys on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Kaikessa toiminnassamme näkyy lasta kunnioittava ja arvostava asenne. Arjen työvälineenämme toimii ratkaisukeskeisyys.

Postiosoite

  • Ryhmäkoti Raide

    Kurvolankaari 1
    37800 Akaa

    Kartta