Hem

Yhteinen vuotemme 2023

Vuosi 2023 kääntyy pian uudeksi vuodeksi. Sen kunniaksi koostimme asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa saavutettuja yhteisiä onnistumisiamme tälle sivulle. Kiitos, kun olet matkassamme mukana! Joulun iloa tuottaaksemme teimme jo perinteiseen tapaan lahjoituksen Hyvä joulumieli -keräykseen tukeaksemme vähävaraisten perheiden joulunviettoa.

Vuonna 2023 avatut yksiköt

Humana on vahva paikallinen toimija

Avasimme tänä vuonna viisi uutta, modernia lastensuojelu- ja mielenterveysyksikköä: neljä lastensuojeluyksikköä Tornioon, Tupokselle ja Iisalmeen, sekä vammaispalveluyksikön Ouluun. Kaikki uudet yksiköt ovat hirsirakenteisia taloja, joiden tilasuunnittelussa on panostettu viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Rakennuksille haetaan LEED-sertifikaatit, jotka kertovat ympäristöystävällisyydestä. Humanan toiminnassa korostuu sosiaalinen ja yhteiskunnallinen vastuu, mutta esimerkiksi näillä valinnoilla pyrimme vaikuttamaan myönteisesti myös ympäristöön.

Tutustu Humanan uusimpaan yksikköön
Vuosi 2023 Mieletön tulevaisuus -tapahtumat

Mieletön tulevaisuus herätti keskustelua

Kutsuimme tärkeät sidosryhmämme Mielettömään tulevaisuuteen! Tapahtumasarjamme tavoitteena oli saada yhteiskunnan eri tahot jakamaan näkökulmia ja keskustelemaan siitä, miten voisimme yhdessä taata nuorille turvallisemman elämänpolun ja luoda tulevaisuudesta hyvällä tavalla mielettömän. Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Joensuussa järjestettyjen tapahtumien sisällöt saivat kiitosta ja niiden tallenteita on käytetty myös jälkikäteen, esimerkiksi opetusmateriaaleina kouluissa. Tallenteet puheenvuoroista odottavat sinua osoitteessa mieletontulevaisuus.fi.

Lue lisää
Vuosi 2023 hyvinvaikuttajat-artikkelit

Hyvinvaikutamme ihmisiin ja yhteiskuntaan

Julkaisimme vuoden aikana lähes 40 tarinaa toiminnastamme, palveluistamme, asiakkaistamme ja hyvinvaikuttajistamme – eli meistä humanalaisista. Koskettavat asiakastarinat, mielenkiintoiset asiantuntijablogit, inspiroivat uratarinat ja tietoa lisäävät artikkelit ovat koskettaneet monia. Tervetuloa mukaan lukijamatkalle myös vuonna 2024 osoitteessa Hyvinvaikuttajat.fi.

Lue lisää

Yksilöllisiä sosiaalipalveluita

Vuonna 2023 me Suomen humanalaiset olemme auttaneet ja tukeneet 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan. Vaikuttavasta työstämme kertoo, että asiakkaamme ovat kokeneet palvelumme suosittelemisen arvoiseksi: Roidu-työkalulla mittaamamme suositteluindeksi on erinomainen +55.

Tutustu Humanan tarinaan täällä