Hem
A person looking at the camera

Ottaa yhteyttä

Sijoituspyyntö

Osoite

Kettinkikuja 1, 04220 Kerava

Humana Kotikylä Kristallikartano, Kerava

Hoivakoti Kristallikartano tarjoaa turvallisen ja rauhallisen kodin 14 iäkkäälle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Kristallikartanon kauniit ja nykyaikaiset tilat ovat valmistuneet vuoden 2018 lopussa. Ikääntyneiden tarpeet on huomioitu jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Kristallikartano sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Aktiviteetit

Käytämme hoivakodissamme aktiivisesti SävelSirkku-menetelmäpalvelua, joka tarjoaa ikääntyneille sopivaa ohjelmaa ja musiikkia. Musiikin tahtiin voi jumpata, laulaa tai ottaa vaikkapa muutaman tanssiaskeleen. Liikunta on tärkeää kaikenikäisille, ja pieniä kävelylenkkejä käydäänkin tekemässä aina säiden salliessa ja asukkaiden jaksaminen huomioiden.

Aktiivinen arki tukee toimintakykyä ja piristää mieltä. Kirjojen ja äänikirjojen lainaus on mahdollista kauttamme. Yhdessä leipominen on suosittua tekemistä asukkaidemme keskuudessa. Erilaiset teemapäivät eivät nekään ole Kristallikartanossa vieraita. Seurakunnan edustajat vierailevat hoivakodissamme säännöllisesti, ja meillä käy usein myös lapsivieraita.

Ruokailu

Keittiö on kodin sydän myös Kristallikartanossa. Teemme keittiössämme maistuvat ruoat arkisin ja juhla-ateriat pyhäpäivinä. Asukkaamme voivat esittää omia toiveita ruoan suhteen.

Hoiva ja huolenpito

Hoivakodin asukkaiden tarpeet ja toiveet ovat kaiken hoivatyön perusta. Jokaisen asukkaan kohdalla huomioidaan yksilöllisesti myös hänen elämänhistoriansa. Toimintakyvyn säilyminen on tärkeää, jotta arki säilyisi mielekkäänä, ja tähän tähtäämme päivittäisessä hoitotyössämme tukien asukkaan omatoimisuutta.

Turvarannekkeet ja liiketunnistimet tuovat asumiseen lisää turvallisuutta. Kristallikartanon ammattilaiset pitävät huolta siitä, että asukkaiden terveydenhoidon kokonaisuus on toimivaa ja hyvin hallinnassa. Asukas voi omien toiveidensa mukaisesti käyttää joko julkisia tai yksityisiä terveyspalveluita. Tarvittaessa tuttu yksityislääkäri tulee kotikäynnille Kristallikartanoon.

Materiaalit

Osoite

Kettinkikuja 1, 04220 Kerava

Osoite

Pia Hyttinen

Palvelupäällikkö

Yhteystiedot

Pia Hyttinen

Palvelupäällikkö

Tiina Korhonen

Yksikönpäällikkö

Kristallikartanon hoitajat