Hem
Yhteystiedot
Takaisin sivulle Lastensuojeluyksiköt

Ota yhteyttä

Anu Kujala Aluejohtaja: Etelä-Pohjanmaa 040 630 8703
Sanna Lehtola Toiminnanjohtaja, Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu 044 734 5331
Ilona Kivimäki Yksikönjohtaja, Pihakoivu 1 044 744 0895
Katja Mantila Yksikönjohtaja, Pihakoivu 2 050 353 3605
Minna Mikkilä Yksikönjohtaja, Pihakoivu 3 044 550 4048

Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu

Tarjoamme huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimiin sijoitetuille lapsille ja nuorille kodinomaisen ja viihtyisän kasvuympäristön. Sijaishuoltoyksikköjämme ovat Seinäjoen Ylistarossa sijaitsevat Pihakoivu-yksiköt. 

Sijaishuoltopalvelumme käsittävät kolme lastensuojeluyksikköä alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Pihakoivu 2 ja 3 toimivat lastensuojelun erityisyksiköinä ja Pihakoivu 1 perusyksikkönä. Täysi-ikäisyyttä lähestyvien nuorten harjaantumisasunnot ovat hyvä välietappi nuorille, jotka harjoittelevat itsenäistä asumista ja elämistä.

Toiminta

Toimintamme perustuu vahvasti arkeen ja sen tehtävien hallintaan. Motivoiva ja kannustava tiimimme vie eteenpäin niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä koulun ja harrasteyhteisöjen kanssa. Tavoitteena on, että jokaisella nuorella olisi mielekäs harrastus. Rauhallinen maalaismiljöö koulujen ja palveluiden läheisyydessä antaa lapsille ja nuorille monipuolisen asuinympäristön. Pihakoivun alueella Ylistarossa on oma leikkipuisto sekä jalkapallo- ja beach volley -kentät.

Pihakoivun tiloissa Ylistarossa toimii kaupungin opetusryhmä, joka on tarkoitettu peruskouluikäisille. Opetuksesta vastaa erityisluokanopettaja yhdessä kahden koulunkäyntiavustajan kanssa.

Pihakoivun esitteen voit ladata tästä.

Olen aina tykännyt yksikön ilmapiiristä. Mahtava tunne tehdä yhdessä ja auttamisen kulttuuri on yksi iso syy tulla töihin. Olen myös kokenut, että minua arvostetaan yksikönjohtajana ja kun olen kokenut, että tarvitsen vapaata, olen sitä myös saanut.

Postiosoite ja päivystysnumero

  • Päivystys 24/7

    044 732 1848

  • Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu

    Ojasalonkuja 4
    61400 Ylistaro

    Kartta