Hem
Yhteystiedot

Humana Wilhelmiina, Hollola

Wilhelmiina on 12-paikkainen kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille suunnattu kodinomainen asumisyksikkö Hollolassa. Wilhelmiinassa kaikki osallistuvat arjen työskentelyyn voimavarojensa mukaisesti.

Asuminen

Wilhelmiina sijaitsee keskellä kaunista maaseutua Vesijärven välittömässä läheisyydessä. Hoivakodissamme vallitsee hyvä ja iloinen yhteishenki. Asukkaamme osallistuvat yhdessä ohjaajien kanssa arjen suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentelytapamme perustuvat kuntouttavaan työotteeseen, jossa huomioidaan asukkaan olemassa olevat taidot ja tuetaan omatoimisuutta.

Wilhelmiinassa on 12 tehostettua asumispalvelupaikkaa viihtyisissä ja moderneissa asuintiloissa. Kaikilla asukkailla on omat huoneet, joissa osassa on myös oma kylpyhuone. Suurimman osan ajasta asukkaat viettävät yhteisissä tiloissa sisällä ja ulkona. Askartelut, leivonta ja pihatyöt kuuluvat yhteisiin arkiaskareisiin. Kotimme sydän on suuressa keittiössä ja sen ruokailutilassa. Olohuoneesta löytyy istumapaikat kaikille, ja siellä vietämme myös paljon aikaa ja rentoja elokuvailtoja. Ulkona pihapiirissä on kota, jossa vietämme iltoja laulaen ja kitaraa soittaen. Teemme yhdessä myös matkoja ja retkiä lähiympäristöön.

Intervallihoitoa

Meille voi tulla asukkaaksi myös omaishoitajan vapaan ajaksi. Hoitoajanjaksoista sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Asukkaaksi Wilhelmiinaan

Meille voit hakeutua asukkaaksi oman kunnan tai hyvinvointikuntayhtymän kautta.

Voit kysellä vapaista asumispaikoista palveluesimies Minna Salolta p. 050 576 9387, minna.salo@humana.fi.

Esitteemme voit ladata tästä.

Ota yhteyttä

  • Wilhelmiina, Hollola

    Mäntytie 46
    16710 Hollola 
    040 5769 385