Hem
Yhteystiedot

Humana Punapaula, Kaavi

Tukiasuntola Punapaulassa on kahdeksan asumispaikkaa kehitysvammaisille, vammautuneille ja mielenterveyskuntoutujille.

  • Osoitteemme Vehkalahdentie 519 B 73500 Kaavi
    Kartta

Asuminen

Punapaula sijaitsee Kaavissa Vehkakodin kanssa samassa pihapiirissä. Vehkakodin yhteiset tilat ja iso turvallinen piha-alue maalaisympäristössä ovat myös Punapaulan asukkaiden käytössä.

Vehkakodin henkilöstö on myös Punapaulan asukkaiden käytettävissä ja henkilöstöltä saa tarvittavat palvelut päivisin klo 8−16 välisenä aikana. Asukkaat hakevat omatoimisesti Vehkakodilta sovitut palvelut, kuten esim. ateria- ja pyykkipalvelut tai lääkehuollon. Henkilöstö on tarvittaessa käytettävissä ympäri vuorokauden. Huoneistot ovat kalustettuja ja sisustettuja, mutta asukas voi tuoda asuntoon omiakin kalusteitaan.

Punapaulan ja Vehkakodin asukkaat viettävät aikaa yhdessä ja kodeissa onkin vahva yhteisöllisyys. Asukkaiden kanssa suunnitellaan ja toteutetaan aktiviteetteja mm. urheilukilpailuita, eläinpuistokäyntejä ja omaisten päiviä. Kodin sydän on keittiö ja hyvä ruoka kruunaa jokaisen päivän.

Huoneistomme

3 h+k+s 72 m2 huone
2 h+k+s 58 m2 huone
2 h+k+s 45 m2 huone

Punapaula koostuu kahdesta kaksiosta ja kahdesta kolmiosta. Asunnoissa on huoneen lisäksi yhteinen keittiö, olohuone ja saunatilat. Jokaisessa asunnossa on oma takapiha. Asukkaat voivat joko itse kalustaa/sisustaa asunnon tai tarvittaessa Vehkakoti auttaa tässä. Punapaulan asukkaita tuetaan mahdollisimman itsenäiseen elämään tukipalvelujen avulla

Aktiivista arkea

Kehitysvammaisten palvelu- ja ryhmäkotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus.

Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta mm. turvallisesta asuinympäristöstä.

Ota yhteyttä

  • Punapaula – Kaavi

    Vehkalahdentie 519B
    73500 Kaavi

Tutustu palveluihimme