Hem
Humana palvelukoti Anna ja Aatu

Ottaa yhteyttä

Sijoituspyyntö

  • Maarit Lybeck Palveluvastaava
  • Hoitajat 24/7 050 522 8673
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Osoite

Putikontie 9, 58550 Savonlinna

Punkaharju – Kotikylä Anna ja Aatu

Hoivakoti Annassa ja Aatussa on 21 ikääntyneille suunnattua tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Osa huoneista mahdollistaa pariskuntien asumisen yhdessä. Hoivakotimme sijaitsee kauniilla Punkaharjulla, rauhallisella Putikon alueella noin kuuden kilometrin päässä Punkaharjun keskustasta.

  • Maarit Lybeck Palveluvastaava
  • Hoitajat 24/7 050 522 8673
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Tarjoamme asukkaille

  • Oma keittiö
  • Palveluseteli
  • Aktiviteetteja
  • SävelSirkku

Asuminen

Palvelukoti Annassa ja Aatussa eletään yhteisöllistä ja aktiivista arkea kodinomaisissa tiloissa. Oma keittiö sijaitsee oleskelutilojen välittömässä läheisyydessä, joten asukkaat voivat seurata keittiötöitä ja halutessaan osallistua ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Ihana pullantuoksu leijailee talossa viikoittain.

Annan ja Aatun omavalvontasuunnitelma (PDF)

Aktiviteetit

Asukkaiden kanssa yhdessä suunniteltu viikko-ohjelma takaa mielekästä tekemistä jokaiseen päivään. Palvelukodissamme on käytössä SävelSirkku-menetelmäpalvelu, jonka monipuoliseen ohjelmatarjontaan kuuluvat musiikki, tarinat, muistelu, tietokilpailut ja liikunta. Meillä Annassa ja Aatussa ulkoillaan päivittäin.

Hoivakodin asukkaiden toiveiden ja ajatusten huomioiminen kaikessa toiminnassa on meille ensiarvoisen tärkeää. Jokapäiväisen keskustelun ohella kuulemme heitä säännöllisesti muun muassa asukaskokouksissa.

Ruokailu

Ruokailutilanteet ovat tärkeitä yhteisiä hetkiä päivässä, jolloin kokoonnumme palvelukodin yhteiseen oleskelutilaan nauttimaan ruoasta sekä toisten asukkaiden ja henkilökunnan seurasta. Pyrimme tekemään ruokailuhetkistä kotoisia ja viihtyisiä. Asukkailla on mahdollisuus halutessaan ruokailla myös omassa huoneessaan.

Hoivakotimme ruokalistoissa on huomioitu sekä vuodenajat että juhlapyhät. Asukkaiden merkkipäiviä juhlistamme omaisten kanssa itse leivotuilla, maistuvilla leivonnaisilla. Asukkaiden toiveita kuulemme herkällä korvalla.

Hoiva ja huolenpito

Hoivakotimme asukkaiden tarpeet ja toiveet kartoitetaan yksilöllisesti. Laadimme yhteistyössä asukkaan ja omaisten kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman. Pyrimme säilyttämään asukkaan toimintakyvyn hyvänä. Tavoitteenamme on taata jokaiselle asukkaallemme mielekäs ja turvallinen, omannäköinen arki.

Koulutettu henkilökuntamme on motivoitunutta ja työhönsä äärimmäisen sitoutunutta. Palvelukoti Annaan ja Aatuun voi tulla ostopalvelusopimuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana. Meillä on myös intervallipaikkoja esimerkiksi omaishoidettavien asiakkaiden tarpeisiin.

Lääkärimme käy palvelutalossa kuukausittain. Lisäksi voimme konsultoida ikäihmisten hoitotyöhön erikoistunutta geriatria. Turvapainikkeet lisäävät asumiseen turvallisuutta. Henkilökuntamme huolehtii siitä, että asukkaidemme terveydenhuollon kokonaisuus on hallinnassa ja toimivaa.

 

Osoite

Putikontie 9, 58550 Savonlinna

Osoite

Leila Lybeck

Yksikön päällikkö

Yhteystiedot

Leila Lybeck

Yksikön päällikkö

Maarit Lybeck

Palveluvastaava

Hoitajat 24/7