Hem
Yhteystiedot
Two people smiling at each other

Kokosimme asumis- ja hoivapalvelut sekä Arjessan sosiaalipalvelut lapsille, nuorille ja perheille yhteisen Humana-nimen alle. Yhdessä olemme Humana.

Humana työllistää Suomessa 3600 sosiaalialan ammattilaista ja palvelee 7500 asiakasta.

Humana Suomessa

 

Humana on toiminut Suomessa vuodesta 2016 alkaen Arjessa Oy:n kautta. Arjessan juuret ulottuvat vuoteen 2010, ja sen vanhin lastensuojeluyksikkö Namikan Pienryhmäkoti on perustettu vuonna 1925. Coronaria Hoivan palvelut tulivat osaksi Humanaa vuoden 2019 huhtikuussa. Tavoitteenamme on rakentaa Suomeen laadukas ja kattava sosiaali- ja hoivapalveluita tuottava kokonaisuus.

Humana Asumispalvelut tarjoavat palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ja vammaisille henkilöille sekä kotisairaanhoito- ja kotipalveluita.

Humana Avopalvelut tarjoavat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia avohuollon palveluja. Avopalvelut tukevat ja edistävät lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia heidän arkisissa toimintaympäristöissään. Palveluihin kuuluvat muun muassa perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö, tapaamispalvelut, jälkihuollon palvelut, tuetun asumisen palvelut sekä perhekuntoutus yksikössä ja kotiin tehtävänä työnä.

Humana Lastensuojelupalvelut tarjoavat lastensuojelun laitospalveluita ja erityislaitospalveluita, vastaanottopalveluita, jälkihuollon palveluita ja koulunkäynnin tukipalveluita.