Hem
Yhteystiedot

Humana Palvelukoti Hilmari, Keuruu

Toukokuussa 2019 valmistunut uusi hirsirakenteinen Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille henkilöille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita ja yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita.

  • Osoitteemme Rautolahdenrinne 2 42700 Keuruu
    Kartta

Hoitajat 24/7
Hilmari, kehitysvammaiset henkilöt 040 075 6570
Jalmari, mielenterveyskuntoutujat 040 526 9254 

Asuminen

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluntarpeen arviointiin perustuvia hoiva-asumispalveluita sekä kuntoutus- ja arviointijaksoja turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Palvelukoti Hilmari sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa, lähellä Keuruun keskustaa. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Ekologisessa ja maisemaan sopivassa kiinteistössä asukkaiden ja henkilöstön on hyvä elää ja työskennellä.

Elämme kuin ison perheen yhteistä arkea ja juhlaa, johon asukkaiden omaiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita. Näemme asukkaiden läheiset suurena voimavarana ja asukkaan yhteisöllisyyttä edistävänä tekijänä.

Asukkaamme osallistuvat omien toiveidensa ja voimavarojensa mukaan erilaisiin harrastustoimiin ja asiointiin. Markkinatunnelmaa on päästy haistelemaan kesäisillä Keuruun torireissuilla. Vuosittaisista kesä- ja joulujuhlista on muodostunut perinteinen yhteinen juhlahetki, niin asukkaille, omaisille kuin henkilökunnallekin.

Ryhmäkotimme toimivat myös loppuelämän koteina, jossa mahdollistetaan asukkaillemme mahdollisimman hyvä, ihmisarvoa kunnioittava ja arvokas elämä, loppuun asti omassa kodissa.

Tutustu Palvelukoti Hilmariin virtuaalisesti

Hilmarin esitteen voit ladata tästä.

Asukkaaksi Hilmariin

Asiakkaaksemme voi hakeutua mistä tahansa, joko itsemaksavana tai sijoittavien kuntatahojen kautta. Olemme hyväksytty palveluntuottaja, palvelusetelin hyödyntämisen mahdollisuudesta lisätietoa antaa vastaava hoitajamme.

Matti Riikosen läheinen asuu Palvelukoti Hilmarissa Keuruulla. Videolla Matti kertoo, miksi Palvelukoti Hilmari sopii hyvin hänen läheiselleen ja miten hänen läheisensä Hilmarissa viihtyy.

Läheisen ajatuksia ja kokemuksia Palvelukoti Hilmarista

Matti Riikosen läheinen asuu Palvelukoti Hilmarissa Keuruulla. Videolla Matti kertoo, miksi Palvelukoti Hilmari sopii hyvin hänen läheiselleen ja miten hänen läheisensä Hilmarissa viihtyy.

Palvelukoti Hilmarin rakennusprojekti

Videolta näet Hilmarin rakennusvaiheet aivan alkumetreistä alkaen.

Videolta näet Hilmarin rakennusvaiheet aivan alkumetreistä alkaen.

Tutustu palveluihimme

Ota yhteyttä