1. Olet tässä: Palvelukodit

Turvallista ja virikkeellistä asumista

Palvelu- ja ryhmäkotimme tarjoavat turvallista, yhteisöllistä ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville.

Suunnittelemme palvelut asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Palvelumme moniportaisuus mahdollistaa asukkaan asumiskehityksen: voimme järjestää kodeissamme asuville turvallisia asumiskokeiluja vähemmän tuettuun palveluun.

Säännöllisen ja kuntouttavan päivätoiminnan lisäksi asukkaamme käyvät mahdollisuuksien mukaan retkillä ja tapahtumissa. Kotimme ovat esteettömiä.

Löysimme14yksikköä
Humana Aittapolku, Kotka Aittapolun palvelu- ja ryhmäkoti Kotkassa tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille.
Aittapolku 2 48400 Kotka Avaa kartta
Humana Muhoksen palvelukoti, Muhos Muhoksen palvelukoti tarjoaa vammaisille ja tukea tarvitseville henkilöille asumista, kuntoutusta ja hyvää elämänlaatua moniammatillisen henkilökunnan avustamana.
Ponkilantie 9 91500 Muhos Avaa kartta
Humana Mäntylän Ryhmäkoti, Rovaniemi Mäntylän Ryhmäkoti on ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava palvelukoti, jossa on asuinpaikka 15 kehitysvammaiselle. Palvelukodissamme arki muovautuu asukkaiden omien...
Miehentie 10 96100 Rovaniemi Avaa kartta
Humana Palvelukoti Hilmari, Keuruu Toukokuussa 2019 valmistunut uusi hirsirakenteinen Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille ja...
Rautolahdenrinne 2 42700 Keuruu Avaa kartta
Humana Punapaula, Kaavi Tukiasuntola Punapaulassa on kahdeksan asumispaikkaa kehitysvammaisille, vammautuneille ja mielenterveyskuntoutujille.
Vehkalahdentie 519 B 73500 Kaavi Avaa kartta
Humana Vehkakoti, Kaavi Vehkakodin palvelutalo on kehitysvammaisten, vammautuneiden ja mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautista, tehostettua asumis-, kuntoutus- ja hoivapalvelua tarjoava...
Vehkalahdentie 519 B 73500 Kaavi Avaa kartta
Humana Wilhelmiina, Hollola Wilhelmiina on 12-paikkainen kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille suunnattu kodinomainen asumisyksikkö Hollolassa. Wilhelmiinassa kaikki osallistuvat arjen työskentelyyn...
Mäntytie 46 16710 Hollola Avaa kartta
Humana Vivanten Kotihoito, Kuusamo Tarjoamme monipuolisia kotihoidon palveluita ikäihmisten, vammaisten henkilöiden ja mielenterveysasiakkaiden tarpeisiin.
Kirkkotie 23 C 93600 Kuusamo Avaa kartta
Komian Krannin palvelukoti ja tukiasunnot, Seinäjoki Palvelukeskus Komian Kranni tukee ja auttaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä lievästi kehitysvammaisia henkilöitä kohti itsenäistä asumista Seinäjoen Ylistarossa. Komian...
Viertolankuja 9 ja 11 61400 Ylistaro Avaa kartta
Kuninkaantien asumispalvelut, Vaasa Kuninkaantien asumispalvelut Vaasan Huutoniemellä tarjoaa kodin erityistä tukea tarvitseville nuorille aikuisille.
Kuninkaantie 76 65320 Vaasa Avaa kartta