Hem
Yhteystiedot

Humana Vehkakoti, Kaavi

Vehkakodin palvelutalo on kehitysvammaisten ja vammautuneiden henkilöiden sekä mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautista, tehostettua asumis-, kuntoutus- ja hoivapalvelua tarjoava kodinomainen yksikkö 14 asukkaalle.

  • Osoitteemme Vehkalahdentie 519 B 73500 Kaavi
    Kartta

Asuminen

Palvelukoti on toiminut vuodesta 1993 lähtien Kaavilla kauniissa maisemissa maaseudun rauhassa. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös tukiasumisyksikkö Punapaula.

Palvelukotia ympäröi laaja, turvallinen piha-alue. Rakennuksen pinta-ala on 600 m2. Laatua asukkaiden elämään luovat yksikön rauhallinen ilmapiiri, ympäristö ja säännöllinen päiväohjelma viriketoimintoineen.

Kaikilla asukkailla on pääosin oma huone. Lisäksi talossa on kaksi isoa kahden hengen huonetta. Huoneet ovat kalustettuja ja sisustettuja, mutta tuleva asukas voi kalustaa huonetilan kokonaan omilla tavaroillaan. Palvelumme Vehkakodilla on ihmisen kokonaisvaltaista tukemista yhtälailla arkipäivän asioissa kuin asioitaessa ja toimiessa kodin ulkopuolella. Arkisin on mahdollisuus talon ulkopuoliseen päivätoimintaan ostopalveluna, mikäli kotikunta katsoo sen tarkoituksenmukaiseksi.

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme