Hem
Yhteystiedot

Palvelukoti Lounatuuli, Äänekoski

Palvelukoti Lounatuuli Äänekoskella tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 16 kehitysvammaiselle henkilölle.

  • Osoitteemme Pitkäkatu 12 44100 Äänekoski
    Kartta

Asuminen

Lounatuuli sijaitsee Äänekosken keskustan läheisyydessä. Sijainti mahdollistaa kaikkien Äänekosken tarjoamien palveluiden ja toiminnan helpon käytön. Asuminen toteutuu yksikössä sijaitsevissa omissa asunnoissa tai huoneissa, ja toiminta perustuu aina asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Aktiivista arkea

Lounatuulen asukkaiden päivät täyttyvät arjen normaalitoimien lisäksi yksikön ulkopuolisesta päivä- tai työtoiminnoista. Asukkailla on myös mahdollisuus osallistua bändikerhoon, joka kokoontuu Suolahdessa.

Äänekoski tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja. Äänekoskella on muun muassa uimahalli, kuntosaleja, liikuntatalo, keilahalli, liikuntapuisto sekä laskettelurinteet. Lounatuulesta on lyhyt matka luontoon ja harrastuspaikoille. Toteutamme retkiä asukkaiden toiveiden mukaan.

Kehitysvammaisten palvelu- ja ryhmäkotimme tarjoavat turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta muun muassa turvallisesta asuinympäristöstä.

Ota yhteyttä

Tutustu palveluihimme