1. Olet tässä: Muhos – Muhoksen palvelukoti

Humana Muhoksen palvelukoti, Muhos

Muhoksen palvelukoti tarjoaa vammaisille ja tukea tarvitseville henkilöille asumista, kuntoutusta ja hyvää elämänlaatua moniammatillisen henkilökunnan avustamana.

Asuminen

Muhoksen Palvelukoti tarjoaa hoiva- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille, lievästi kehitysvammaisille sekä muille erityisryhmille, kuten heille, jotka eivät tarvitse laitoshoitoa, mutta joiden itsenäinen asuminen omassa kodissa ei myöskään ole mahdollista.

Muhoksen keskustan tuntumassa sijaitsevassa kodissamme on yhteensä 13 asukaspaikkaa. Asukkaillamme on omat lukittavat huoneet, jotka voi sisustaa myös omilla kalusteilla. Lisäksi neljälle kuntoutujalle on tukiasunnot, jotka mahdollistavat turvalliset asumiskokeilut: henkilökunta on asukkaan käytettävissä ja antamassa tarvittavat palvelut tukiasumiseen.

Aktiivista arkea

Palvelukodissamme asukas kuntoutuu oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, asukkaan omat voimavarat, kyvyt ja toiveet huomioiden. Aktiiviseen arkeemme kuuluvat päiväkohtaiset tehtävät ja arjen askareet. Asukkailla on nimetty omahoitaja, mutta yhteisöllisyys korostuu kodissamme. Arkeemme sisältyvät retket virkistävät mieltä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita kotimme tapahtumiin.

Tervetuloa tutustumaan kotiimme!

Ota yhteyttä