Hem
Humana Pelapuu

Ottaa yhteyttä

Sijoituspyyntö

Osoite

Kotalahdentie 1 43100 Saarijärvi

Kuntoutuskoti Pelapuu, Saarijärvi

Humana Pelapuu tarjoaa viihtyisää asumista 12 mielenterveyskuntoutujalle. Pelapuu sijaitsee Saarijärvellä, Keski-Suomessa.

Asuminen

Pelapuu tarjoaa asumista, viihtyisät yhteiset tilat sekä oman pihan 12 mielenterveyskuntoutujalle. Pelapuu sijaitsee muutaman kilometrin päässä Saarijärven keskustasta, luonnon keskellä, mutta helpon matkan päässä palveluista. Tukea ja apua saa kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan.

Henkilökunta on paikalla klo 07.00–20.00 ja asukkailla on mahdollisuus olla yhteydessä henkilökuntaan myös yöaikaan.

Aktiivista arkea

Tuemme asukkaitamme suuntautumaan harrastuksiin ja päivätoimintoihin, jotta he saavuttaisivat mahdollisimman itsenäisen otteen omaan elämäänsä.

Pelapuussa arjen touhujen lisäksi luonto ja luontolähtöiset toiminnat ovat keskeisiä. Kasvimaat ja niiden sato, luontoretket ja -leirit sekä pihan hoito tuovat iloa niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Arkea ja toimintakykyä tuetaan yksilöllisten ohjausten ja säännöllisen elämänrytmin lisäksi yhdessä suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaisia harrastusryhmiä vesiliikunta, kuntosali, musiikkiryhmä ja kokkikerho.

Hyvän Mielen Koti

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg

Osoite

Kotalahdentie 1 43100 Saarijärvi

Osoite

Mia Hyytiäinen

Yksikön päällikkö, Kuntoutuskoti Pelapuu

Yhteystiedot

Mia Hyytiäinen

Yksikön päällikkö, Kuntoutuskoti Pelapuu

Sami Tolmonen

Palveluvastaava

Työntekijät