1. Olet tässä: Hotkunranta Kuusamossa

Hotkunranta Kuusamossa

Takaisin sivulle ikäihmiset

Hotkunrannan palvelukokonaisuus avautuu Kuusamossa syyskuussa 2020. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Tarjoamme yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut ja maittavaa lähiruokaa.

Palveluasuminen

Hotkunrannassa palvelukodin yhteydessä olevassa asunnossa vuokralaisena asuva asukas nauttii omasta yksilöllisestä vapaudestaan, kuitenkaan tinkimättä turvallisuudestaan. Asukkaan käytössä on monipuolisia palvelukodin palveluita hänen omien tarpeidensa mukaan. Asukas saa nauttia elämästä aktiivisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä.

Palveluasumiseen sisältyy:

  • mahdollisuus käyttää palvelukodin ateriapalveluita sekä muita tukipalveluita
  • mahdollisuus osallistua palvelukodin yhteiseen virike- ja harrastustoimintaan

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen soveltuu asiakkaalle, joka tarvitsee jatkuvaa apua ja ohjausta kaikissa päivittäisissä toimissaan ympäri vuorokauden.

Asiakas asuu ryhmäkodissa, jossa hän saa

  • ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa
  • aktiivista, toimintakykyä edistävää toimintaa
  • ateria-, hygienia-, turva- ja siivouspalveluita
  • asiointiapua

Tämä asumismuoto tarjoaa asiakkaalle sosiaalista, turvallista ja toimintakykyä edistävää asumista sekä huolenpitoa.

Senioriasuminen

Hotkunrannan senioriasunnot sijaitsevat samassa rakennuksessa palvelukodin kanssa, joten tuki on aina lähellä. Senioriasuntojen asukkaat voivat myös aina halutessaan osallistua palvelukodin päiväohjelmiin tai ruokailuun.

Senioriasuminen tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden aktiiviseen ja sosiaaliseen elämään, ja asunnot sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Kuusamon keskustan palveluista.

Lataa senioriasumisen esite tästä.

Kotihoito

Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason ja pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Tarjoamme kotihoidon palveluita Kuusamon alueelle sekä Hotkunrannan senioriasukkaille. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi päivittäisissä toimissa ja lääkityksessä avustamisen lisäksi muun muassa siivous ja muu kodinhoito.
Lue lisää kotihoidosta.

Esite

Lataa Hotkunrannan yleisesite tästä.

Kiinnostuitko Hotkunrannasta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Hotkunrannasta ja palveluistamme. Voit tiedustella myös työmahdollisuuksista Hotkunrannassa.

Palveluesimies
Sari Kallio
050 344 6120
sari.kallio@humana.fi

Haluatko lisätietoja Hotkunrannasta?