1. Olet tässä: Hotkunranta Kuusamossa

Hotkunranta Kuusamossa

Takaisin sivulle ikäihmiset

Hotkunrannan palvelukokonaisuus avautuu Kuusamossa syyskuussa 2020. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Tarjoamme yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut ja maittavaa lähiruokaa.

Palveluasuminen

Hotkunrannassa palvelukodin yhteydessä olevassa asunnossa vuokralaisena asuva asukas nauttii omasta yksilöllisestä vapaudestaan, kuitenkaan tinkimättä turvallisuudestaan. Asukkaan käytössä on monipuolisia palvelukodin palveluita hänen omien tarpeidensa mukaan. Asukas saa nauttia elämästä aktiivisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä.

Palveluasumiseen sisältyy:

  • mahdollisuus käyttää palvelukodin ateriapalveluita sekä muita tukipalveluita
  • mahdollisuus osallistua palvelukodin yhteiseen virike- ja harrastustoimintaan

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen soveltuu asiakkaalle, joka tarvitsee jatkuvaa apua ja ohjausta kaikissa päivittäisissä toimissaan ympäri vuorokauden.

Asiakas asuu ryhmäkodissa, jossa hän saa

  • ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa
  • aktiivista, toimintakykyä edistävää toimintaa
  • ateria-, hygienia-, turva- ja siivouspalveluita
  • asiointiapua

Tämä asumismuoto tarjoaa asiakkaalle sosiaalista, turvallista ja toimintakykyä edistävää asumista sekä huolenpitoa.

Senioriasuminen

Hotkunrannan senioriasunnot sijaitsevat samassa rakennuksessa palvelukodin kanssa, joten tuki on aina lähellä. Senioriasuntojen asukkaat voivat myös halutessaan osallistua palvelukodin päiväohjelmiin tai ruokailuun.

Senioriasuminen tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden aktiiviseen ja sosiaaliseen elämään, ja asunnot sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Kuusamon keskustan palveluista.

Senioriasunnot Hotkunrannassa ovat 21,5 m²–44 m² kokoisia yksiöitä ja kaksiota, joita vuokraamme kiinteään kuukausihintaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Asunnoissa on käytetty laadukkaita, kestäviä ja ajattomia pintamateriaaleja. Osassa asunnoista on parveke.

Senioriasuntojen tarkemmat tiedot pohjakuvineen löytyvät senioriasumisen esitteestä.

Kotihoito

Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason ja pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Tarjoamme kotihoidon palveluita Kuusamon alueelle sekä Hotkunrannan senioriasukkaille. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi päivittäisissä toimissa ja lääkityksessä avustamisen lisäksi muun muassa siivous ja muu kodinhoito.
Lue lisää kotihoidosta.

Esittelymateriaalit

Hotkunrannan yleisesitteen voit ladata tästä.

Hotkunrannan ikäihmisten palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen esitteen voit ladata tästä.

Hotkunrannan senioriasumisen esitteen voit ladata tästä.

Vivanten kotihoidon esitteen voit ladata tästä.

Hotkunrannan viikko-ohjelmaa pääset katsomaan tästä.

Kiinnostuitko Hotkunrannasta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Hotkunrannasta ja palveluistamme. Voit tiedustella myös työmahdollisuuksista Hotkunrannassa.

Palveluesimies
Sari Kallio
050 344 6120
sari.kallio@humana.fi

Haluatko lisätietoja Hotkunrannasta?

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista