Hem

Etsimme LÄHIHOITAJAA nuorten asumispalveluiden yksikkö Sähäkkään Jyväskylään

Julkaistu: 2022-04-27

Sähäkän yksiköissä autetaan nuoria ja nuoria aikuisia kuntoutumaan erilaisista mielenterveyden ja elämänhallinnan häiriöistä sekä ehkäistään toimintakyvyn haasteiden pitkäaikaisvaikutuksia. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Nuorten asumispalvelu Sähäkkä

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Sähäkässä järjestetään 24h tehostettua kuntouttavaa asumispalvelua nuorille aikuisille  mielenterveyskuntoutujille. Yksikkömme on erikoistumassa myös mielenterveyskuntoutujien lisäksi nuoriin kuntoutujiin, joilla on neuropsykiatrisia haasteita.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Lähihoitajan työssä työvuorot muodostuu 2-vuorotyöstä. Myös työaikajoustot ja osa-aikatyö ovat mahdollisia. Tärkein taitosi on asukkaan aito kohtaaminen, ilahduttaminen ja läsnäolo. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Kokemus nuorten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Mitä sinulla on lupa odottaa?

Yksikkömme vahvuuksia ovat ihanat asukkaat sekä osaavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Palkkamme muodostuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n perusteella. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Hakemuksesi voit lähettää täyttämällä hakulomakkeen alla viimeistään 15.5.2022. Käymme läpi hakemuksia hakuajan aikana. Huomioithan, että haastatteluita pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yksikön päällikkö Katri Isoviita-Kolsi, 040 668 5574, katri.isoviita-kolsi@humana.fi.


Hae tehtävää tästä

Tutustu Nuorten asumispalvelu Sähäkkään täältä.

Nuorten asumispalvelu Sähäkkä on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.