Hem

Anu Kallio aloittaa Humanan Suomen toimintojen johdossa

Julkaistu: 2020-03-02

Anu Kallio aloittaa tänään työnsä Humanan Suomen toimintojen toimitusjohtajana. Helsingissä asuva Kallio on liikkeenjohdon eMBA-tutkinnon suorittanut kauppatieteiden maisteri.

Anu Kallio aloittaa työt Humanassa

Anu Kallion aloittaessa työt toimitusjohtajan sijaisena toiminut Janne Telén palaa entisiin tehtäviinsä avopalveluiden palvelujohtajaksi.

”Toivotan Anun lämpimästi tervetulleeksi ja olen samalla innoissani päästessäni taas keskittymään täydellä teholla avopalveluiden maailmaan”, Telén sanoo.

Työtä, josta jää jälki

Kalliolla on jo ennestään vankka työkokemus sosiaali- ja terveysalalta. Tälle alalle Kalliota ohjasi muun muassa kaipuu työn merkityksellisyyteen.

”Sosiaalipalvelu- ja hoiva-alalla se työn merkitys on niin konkreettista. Se tapa, jolla osataan kohdata ja vuorovaikuttaa ja miten sitoutuneita tämän alan asiantuntijat ovat omaan työhönsä, niin se on todella vahva merkityksellisyyden tunteen rakentaja itselle”, Kallio sanoo.

Oman roolinsa hän näkee erityisesti sen mahdollistajana, että kaikki Humanan työntekijät voisivat tehdä työnsä hyvin.

”Toivon, että voisin rakentaa meille sellaista toimintakulttuuria, jossa meillä kaikilla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset huolehtia omasta työhyvinvoinnista ja oman työyhteisön työhyvinvoinnista. Koska sitten kun me voimme hyvin, niin meidän asiakkaatkin voivat hyvin.”

Lue Anu Kallion nimitysuutinen