Hem

Humanan Mieletön tulevaisuus jatkuu Jyväskylässä 23.3.2023

Julkaistu: 2023-02-24

Helmikuussa Humanan järjestämää Mieletön tulevaisuus -tapahtumaa seurasi streamin välityksellä lähes 200 katsojaa. Tapahtuman toinen osa järjestetään Jyväskylässä ja ohjelmaa on tälläkin kertaa mahdollista seurata myös streamin välityksellä. Tapahtumassa käsitellään tulevaisuutta arvojen, mielenterveyden ja toivon kautta. Se on suunnattu ensisijaisesti sosiaalialan nykyisille ja tuleville työntekijöille sekä hyvinvointialueiden päättäjille ja virkamiehille, mutta näkökulmat puhuttelevat laajempaakin yleisöä – tervetuloa tapahtumaan paikan päälle tai streamin ääreen!

Humanan toinen Mieletön tulevaisuus -tapahtuma järjestetään Jyväskylässä 23.3.2023. Tapahtuma on maksuton ja ohjelmaa on mahdollista seurata myös verkossa.   

– Jo ensimmäinen Mieletön tulevaisuutemme keräsi katsojia ympäri Suomen, mistä olimme erityisen iloisia. Tavoitteenamme on jakaa näkökulmia, jotka antavat ajattelemisen aihetta ja tuovat hyötyä koko suomalaiselle sosiaalialalle, Humanan viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Tiia Soininen kertoo.  

Jyväskylän tapahtumassa on mukana tulevaisuudentutkija ja tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja pohtimassa tulevaisuuden haasteita, näkymiä ja mahdollisuuksia, Lapuan hiippakunnan piispa Matti Salomäki puhumassa nykyihmisen arvoista ja tulevaisuuden arvomaailmasta, sekä Keski-Suomen hyvinvointialueen nuorisopsykiatrian ylilääkäri Hanna Kakkonen aiheenaan mielen ilmiöt ja mielenmaisemat. 

Nojatuolikeskusteluun osallistuvat Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiantuntija Asta Suomi ja Keski-Suomen hyvinvointialueen sijaishuollon johtava sosiaalityöntekijä Salla Tolppila. Mukana keskustelussa ovat myös Matti Salomäki ja Hanna Kakkonen. Keskustelun teemana on toivon tulevaisuus: miten rakentaa tulevaisuuden uskoa, kun maailma on myllerryksessä. 

Tutustu tapahtuman tarkempaan aikatauluun ja ilmoittaudu mukaan 

Lue lisää 9.2.2023 järjestetystä Mieletön tulevaisuus -tapahtumasta: