Hem

Iida

Keväällä 2021 lähihoitajaksi valmistunut Iida työskenteli kesän Kuntoutuskoti Arkipäivässä, Jokkakodin yksikössä Torniossa. 

Mitä työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluu mielenterveyskuntoutujien tukeminen arjessa, esim. kotitöissä, lääkehoito ja päivittäin erilaisten ryhmien vetäminen. Lisäksi toimin lapsiasiakkaiden tukihenkilönä.

Miten päädyit kesätöihin Humanaan?

Olin keväällä 2021 Jokkakodilla työharjoittelussa 2 kuukautta. Työharjoittelu meni hyvin, pääsin hyvin mukaan talon rytmiin ja pidin työstä, joten minulle tarjottiin kesäksi töitä.

Mikä on ollut työssäsi mielenkiintoisinta/parasta?

Työ haastaa päivittäin ja joka päivä oppii jotain uutta. Työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Työyhteisössä ollaan aina valmiita auttamaan muita. Meillä uskaltaa näyttää tunteita ja kysyä neuvoja. Asiakkaiden luottamuksen saamisesta tulee myös onnistumisen tunne.

Mitä olet oppinut kesätyösi aikana?

Olen oppinut lisää erilaisista mielenterveysongelmista ja niiden lääkehoidosta, työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja olen saanut lisää ideoita päivittäisiin ryhmiin.

Miksi suosittelisit muille Humanaa kesätyöpaikkana?

Uudet työntekijät otetaan avoimesti vastaan ja kaikille annetaan asianmukainen perehdytys. Töissä on positiivinen ilmapiiri ja sinne on mukava mennä. Päivät eivät käy pitkiksi vaan tekemistä riittää koko päivälle.

Mitä suunnitelmia sinulla on kesän jälkeen?

Suunnitelmana on jatkaa lähihoitajan töitä mielenterveyspuolella.

 

Iida_kesätyö.jpg