Hem

Opiskelijayhteistyö

Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri oppilaitosten ja opiskelijaryhmien kanssa. Yleisimpiä yhteistyömuotoja ovat muun muassa:

  • työharjoittelujaksot
  • vierailut luennoilla ja yritysesittelyt
  • opetusyhteistyö 
  • erilaiset opiskelijaprojektit ja opinnäytetyöt

Olemme mielellämme mukana oppilaitosten ja opiskelijaryhmien tapahtumissa ja hankkeissa. Otamme mahdollisuuksiemme mukaan opiskelijoita myös vierailulle. Osallistumme erilaisiin rekrytointitapahtumiin ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia myös muunlaisesta yhteistyöstä oppilaitosten ja opiskelijaryhmien kanssa.

Minkälaista yhteistyötä me voisimme tehdä yhdessä? Lähetä ehdotuksesi: rekrytointi@humana.fi

Harjoittelu

Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia lähinnä sosiaali- ja hoiva-alan opiskelijoille yksiköissämme ympäri Suomen. Harjoittelun kautta saat mahdollisuuden tutustua toimintaamme ja kulttuuriimme jo opiskeluaikana. Opiskelijana pääset soveltamaan koulussa jo oppimiasi tietoja ja taitoja käytäntöön, ja samalla saat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden oppia uutta ammattilaisiltamme.

Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukea sekä ammattitaitoista ohjausta koko harjoittelujakson ajan. Harjoittelupaikkaa etsiessäsi voit täyttää alla olevasta linkistä hakemuksen ja kertoa lisää toiveistasi työharjoittelupaikan suhteen.

Voit jättää avoimen työharjoitteluhakemuksen täältä.

 

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutuksessa voit opiskella ammatin työn yhteydessä ja valmistua esimerkiksi lähihoitajaksi tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi. Riippuen yksiköstämme, meillä voit suorittaa joko koko tutkinnon alusta loppuun tai vain osan tutkintoa. Oppisopimuskoulutuksessa olet mukana asiakkaan arjessa ja pääset kartuttamaan ammattiosaamistasi ammattitaitoisten työntekijöidemme ohjauksessa. Voit tiedustella mahdollisuudesta oppisopimuskoulutukseen suoraan yksiköistämme.

Kesätyö

Kesätyöpaikkojemme kautta tarjoamme arvokasta työkokemusta sosiaalialan osaajille ja alaa opiskeleville henkilöille. Kesätyöjaksojen pituudet vaihtelevat kahdesta viiteen kuukauteen ja tarjolla on monipuolisia tehtäviä ympäri Suomen. Kesätyöntekijät ovat meillä tärkeässä roolissa, jotta palvelumme toimivat luotettavasti myös lomasesongin aikana. 

Meillä pääset työskentelemään kannustavassa ympäristössä, ja samalla saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi osaavien kollegoiden tuella. Kesätyön päätyttyä meillä on usein tarjota myös opintojen ohessa tehtävää keikkatyötä. Usein kesätyöpaikka on myös väylä vakituiseen työsuhteeseen.