Hem

Usein kysyttyä rekrytoinnista

  1. Kannattaa käydä katsomassa avoimia työpaikkojamme sivulta Avoimet työpaikat. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

  2. Emme voi vastaanottaa hakemuksia tai ansioluetteloita sähköpostitse. Tämän sivuston kautta jätettynä hakemuksesi ja ansioluettelosi ovat useampien esimiesten ja rekrytoijien käytettävissä.

  3. Kun olet jättänyt hakemuksen, näytöllesi ilmestyy kiitosviesti ja saat myös sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

  4. Kyllä. Täytämme esimerkiksi sesonkien ulkopuolella sijaisuuksia avoimien hakemusten kautta. Avoimia hakemuksia tulee paljon, joten jos haluat erottua joukosta, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman perusteellisesti ja huolellisesti.

  5. Hakemusten suuren määrän vuoksi kaikkiin avoimiin hakemuksiin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaavia tehtäviä aukeaa.

  6. Haun päätyttyä käymme hakemukset läpi, käsittelyaika vaihtelee esimerkiksi hakemusten määrän mukaan. Valitsemme tehtävään sopivimmat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Tarvittaessa järjestetään soveltuvuustesti ja on mahdollista, että jatkoon päässeitä haastatellaan vielä uudelleen. Teemme tehtävään valitun kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse heti kun mahdollista, ja viimeistään sen jälkeen, kun valinta on tehty.

  7. Hakemuksia säilytetään kaksitoista (12) kuukautta, jonka jälkeen järjestelmä poistaa ne automaattisesti.

    Tietosuojaseloste

  8. Opiskelijoille -sivulla voit tutustua, mitä mahdollisuuksia meillä on tarjota opiskelijoille. Sivulta löytyy myös linkki avoimelle työharjoitteluhakemukselle.