Hem

Jokainen työntekijä tekee meillä työtä, jolla on tarkoitus. Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa.

Meillä työskentelee jo yli 2800 ammattilaista monella eri paikkakunnalla. Toimimme Hangosta Rovaniemelle vahvojen paikallisten tiimien ja osaamisen voimin. Kaikilla meillä on oma tarinamme, täällä pääset tutustumaan niistä muutamiin.

Tutustu tarinoihimme


 

Sanna, yksikönjohtaja

Yksikönjohtajalla on vapautta vaikuttaa siihen, miten työtä tehdään omalla persoonalla ja omalla kokemuksella. Sitä ei raamiteta liian ahtaaksi, ja Humanan arvot ovat sellaiset, joihin on helppo sitoutua.

Lue lisää Sannasta

Jenni, ohjaaja

Parasta työssäni on pienet arkiset hyvät asiat ja se, kun nuoret menevät eteenpäin. Kun palanen loksahtaa paikalleen.

Lue lisää Jennistä

Urpo, sairaanhoitaja

Kun on mukana perushoidossa, niin näkee, miten asukas suoriutuu ja liikkuu. Sairaanhoitaja tekee työssään myös hoidon arviointia ja suunnittelua.

Lue lisää Urposta

Anna, hoitaja

On mahtavaa päästä puhumaan ihmisille tästä tärkeästä työstä ja siitä, miten monipuolisesti minulla on sitä mahdollisuus toteuttaa!

Lue lisää Annasta

Jari, Controller

On upeaa olla mukana kehittyvän ja hyväasenteisen työyhteisön matkassa.

Lue lisää Jarista

Eerika, ohjaaja

Tämä työ on näköalapaikka nuorten maailmaan ja työn monipuolisuus on äärettömän kiinnostavaa. Tässä työssä voi löytää itsensä tilanteista, joihin ei muuten päätyisi.

Lue lisää Eerikasta

Žanna, sairaanhoitaja

Pidän työstäni, koska saan olla ihmisten kanssa tekemisissä, minulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.

Lue lisää Žannasta

Manne, ammatillinen tukihenkilö

Tukihenkilötyössä on tärkeä olla alusta lähtien aidosti oma itsensä!

Lue lisää Mannesta